Graševina Belje je bílé, suché víno z hroznů odrůdy Graševina (Ryzlink vlašský). Má žluto zelenou barvu, vůně obsahuje citrusový nádech v kombinaci se zeleným jablkem. V chuti je harmonické, svěží s příjemnou kyselinkou a dobře strukturovaným tělem. Doporučujeme podávat vychlazené na 10-12°C k předkrmům, drůbežímu masu, rybám a těstovinám.
Graševina Orahovica (Ryzlink vlašský) je bílé suché víno. Vyrábí se z hroznů odrůdy Graševina, nejznámější odrůdy Chorvatska. Víno má zvýrazněnou svěžest, je velmi pitelné, jemného květinového aroma a zralých jablek. Servírujeme vychlazené na 10 - 12°C, nejlépe k pečenému masu, vepřovému, drůbeži, telecímu a mořským rybám.
Víno Plavac mali je vyrobeno z hroznů odrůdy Plavac malý na poloostrově Pelješac v Chorvatsku. Má fialově, tmavě rubínovou, červenou barvu s namodralými odlesky. Má vyvážené, odrůdové, ovocné aroma a aroma bylin a koření Mediteránu. Chuť je plná, lehká a svěží. Podává se vychlazené na 17 - 18°C k červenému masu, zvěřině, masu na grilu, rybám a zrajícím sýrům.
Červené suché víno Pelješac je vyrobeno z hroznů odrůdy Plavac malý na poloostrově Pelješac v Chorvatsku. Má tmavě rubínovou, červenou barvu, je vyvážené má typické odrůdové aroma a v chuti je lehké, svěží, s lehkou tříslovinou. Podává se vychlazené na 17 - 18°C k červenému masu, zvěřině, masu na grilu, rybám a zrajícím sýrům.