Graševina Kutjevo premium (Ryzlink vlašský) je bílé suché víno žlutě zelenkavé krystalicky čisté barvy. Vůně je příjemná, květinová a mírně ovocná, harmonické chuti. Jeho svěžest a pitelnost ho činí jedním z nejpopulárnějších vín v Chorvatsku. Podává se k předkrmům, těstovinám, pokrmům z bílého masa a bílé rybě vychlazené na 8-10°C. Vinařství Kutjevo a jeho vína jsou symbolem chorvatské vinné kultury a tradice sahající do roku 1232. Zajímavostí na zadních etiketách je QR kód, přes který se můžete přes mobilní telefon dostat na webové stránky těchto vín.
Zlatna Žlahtina Vrbnik je bílé suché víno, vyrobené z odrůdy Žlahtina. Název pochází ze slovanského adjectiva "ušlechtilý". Má čirou jiskřící, zelenkavě žlutou barvu. Chuť je lehká, svěží, zaoblená s lehkou ovocnou vůní. Žlahtina se podává k lehkým masitým jídlům, těstovinám a sýrům, vychlazená na 8-12°C.
Plavac Blato premium je červené suché víno. Vyrábí se z hroznů odrůdy Plavac malý na ostrově Korčula. Má rubínově červenou barvu, příjemné aroma červeného zralého ovoce, harmonickou a vyváženou chuť. Podává se vychlazené na 18°C k červenému masu, masu na grilu, divočině a rybě jako je například tuňák.
Černohorský Vranac je silné, robustní a temperamentní víno, vyrobené z autochtonní odrůdy Vranac. Vranac má tmavě rubínovou barvu, vyjímečnou plnost, harmoničnost a charakteristický buket. Chutí připomíná zralé višně a lesní ovoce s tóny vanilky. Je perfektní k šunce, pršutu, ovčím sýru, všem pokrmům z červeného masa, zvěřiny a ryb. Víno Vranac se podává při teplotě 17 - 20 °C.